Hsl opiskelija alennus finnkino lippuja lahjaksi

hsl opiskelija alennus finnkino lippuja lahjaksi

tullessasi noutopisteestä tai baarista. Tekstiviestilipun myynti pättyi.4.2019. Lahjaliput käyvät maksuksi voimassaoloaikanaan Finnkinon teattereissa tai verkkokaupassamme lahjalipun sarjanumeron avulla, kuten sarjaliputkin. Huomaathan, että Maximissa ruokien ja juomien ennakkomyynti saman päivän näytöksiin pättyy klo. Lahjalippuja voi käyttä sekä elokuvanäytösten (myös 3D ja premium-salit) että Event Cineman (esim. Ennakkoon tilaamasi popparit, juomat ja makeiset odottavat sinua valmiina paikallasi salissa. Lahjalippu tulee käyttä kerralla. Isense-saleihin ennakkotilattavat leffaherkut, sästyt jonottamiselta, sillä tilaamasi popparit, juomat ja makeiset odottavat sinua valmiina leffaan tullessasi. Omia eväitä ei Maximiin saa tuoda. U-liikenteen busseihin voi kuitenkin vaihtaa kaikilla HSL:n lipuilla. Lippu oli pällekkäinen HSL-sovelluksen kertalipun kanssa. Poikkeuksena ovat nämä Pohjolan Liikenteen tai Nurmijärven Linjan linjat: 192 280 346 455, 456, 457, 465, 637, 765, 937, 953 ja 955, joilla myydän HSL:n kertalippuja. Kertalippuja on myynnissä myös kioskeissa, marketeissa ja palvelupisteissä. Huolehdithan, että lahjalippu tai sen sarjanumero ei päse ulkopuolisen käsiin. Kupillisen kahvia voi halutessaan saada avecin kera ja lisäksi valikoimasta löytyy.

Videos

Fucked young student in public place POV. Lahjalippu on voimassa 12 kk ostopäivästä. Herkkujen ennakkotilaus loppuu kaksi tuntia ennen näytöksen alkua. Yhdellä lahjalipulla voi maksaa yhden näytöslipun, ja yhteen näytöslippuun voi käyttä vain yhden lahjalipun. Lisäksi Omenassa palvelee FBar, jossa voit nauttia lasillisen ennen elokuvaa tai vaikka sen jälkeen. Maximin ruoka- ja juomatarjoilut, elokuvanautintoa voi täydentä tapas-annoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Varausta tehdessä herkkujen tilaaminen ei ole mahdollista, mutta voit tehdä tilauksen, kun lunastat varatut liput netin kautta. Ooppera, teatteri, konsertit) näytöslipun maksamiseen. Jos näytöslipun hinta ylittä lahjalipun arvon, veloitetaan ylimenevä osa erikseen (esim. Omia alkoholijuomia ei näytökseen voi tuoda. Mobiilisovelluksilla herkkujen ennakkotilaaminen ei ole mahdollista.

Finnkino: Hsl opiskelija alennus finnkino lippuja lahjaksi

Herkkujen ennakkotilaaminen pättyy kaksi tuntia ennen näytöksen alkua. Lahjalippu oikeuttaa yhteen enintän 12,50 hintaiseen näytöslippuun. Lue lisä sovelluksesta ja lataa se maksutta puhelimeesi. Linjalla on lisäksi muita liikennöitsijöitä, jotka eivät myy HSL:n kertalippuja. Älä laita lipustasi kuvaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Maximin ruokien suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Fazer Cafe, joka on toiminut elokuvateatterin naapurissa jo vuodesta 1891. Baarin juomat saa myös viedä saliin, jos salissa on anniskelunäytös. Lippua ei voi vaihtaa rahaksi, eikä lipusta saa rahaa takaisin. FBar on auki perjantaisin klo.00-21.00 ja lauantaisin klo.00-21.00. Huomioithan, että kohdennetut maksuvälineet ovat henkilökohtaiseen käyttön. Finnkinon sarjaliput voi maksaa kulttuurikortteilla (Ticket Duo, Ticket Mind Body ja Edenred EazyBreakilla, Smartum Saldo Mobiililla ja ePassilla. Jos näytöslippu maksaa 14, jä asiakkaan maksettavaksi ylimenevä osa 1,50 ). Neljän kappaleen sarjaliput ovat voimassa vähintän 6 kuukautta ostohetkestä. Tutustu herkkuvalikoimaan, lounge-salin näytöksissä on usein myös mahdollisuus nauttia elokuvan ohella salissa esimerkiksi lasin kuohuvaa tai punaviiniä. Kertalippuja voi ostaa automaateista ja bussin kuljettajalta. Kahdeksan kappaleen sarjaliput ovat voimassa vähintän 8 kuukautta ostohetkestä). Helsingin Tennispalatsissa, Tampereen Plevnassa ja Turun Kinopalatsissa herkut voit noutaa aulan noutopisteeltä. Vanhentuneita lahjalippuja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentä. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun. Pienen syötävän tallinna väkiluku seksiseuraa kouvolasta kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Kahden kappaleen sarjaliput ovat voimassa vähintän 12 kuukautta ostohetkestä. U-liikenteen busseissa ei yleensä myydä HSL:n kertalippuja, vaan ainoastaan liikennöitsijöiden omia lippuja, joilla ei voi vaihtaa HSL:n joukkoliikenteeseen. Nämä näytökset ovat ikärajaltaan K18 ja näihin näytöksiin voit myös ennakkotilata alkoholijuomia. Espoon Omenassa ennakkotilatut herkut toimitetaan suoraan sinun paikallesi salissa. Isense-salien ennakkotilattava herkkuvalikoima, ennakkotilatut herkut Omena Loungessa. Ennakkotilaus tehdän ja maksetaan verkkokaupassa leffalipun oston yhteydessä. Valtaosa nykyän käytössä olevista kännyköistä. Voit ostaa lippuja yksittäisiä matkoja varten myös HSL-kortille ladatulla arvolla. Osta Finnkinon sarjalippuja kätevässä sähköisessä muodossa omaan käyttösi, tai tulostettavana lippupakettina jonka voit myös helposti jakaa kavereiden kanssa. Sarjalipuilla sästät sitä enemmän, mitä enemmän ostat! Teatterin kassalta voit ostaa myös kulttuurisarjalippuja. Liput ovat saman hintaisia kuin. HSL -kortilla ostettavat liput. hsl opiskelija alennus finnkino lippuja lahjaksi

0 ajatuksia “Hsl opiskelija alennus finnkino lippuja lahjaksi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *